• V košarici ni izdelkov.

O meni

Pozdravljeni, sem Petra Kmetec, raziskovalka nezavednega in velika ljubiteljica globin človeške psihe. Vabljeni, da me spoznate!

Marsikdo bi me verjetno ocenil kot nekaj posebnega in nekako smo vsi zmeraj posebni.

Že odkar se spomnim, me je vleklo k raziskovanju sebe

Kdo smo, zakaj smo takšni kot smo, kaj je duša, smo samo skupek misli ali je za vsem kakšna višja sila? Na to pot me je najprej popeljalo zdravje… Konec srednje šole sem izvedela, da se mi dela rak na materničnem vratu in podala sem se v duhovne sfere. Najprej sem začela odkrivati meditacijo, se spustila v raziskovanje Kabale, se naučila Theta healinga, Reikija in če marsikatere ezoterične veje znanja. Vse mi je bilo super, vendar mi ni dalo pravih odgovorov. Pozdravila sem se, nisem se pa popolnoma našla v tem. 

Življenje je teklo in počutila sem se zmeraj bolj prazno in globoko v sebi nesrečno. Ponavadi so največje bolečine in težke izkušnje najbolj transformativne in tudi pri meni je bilo tako… 

Bolečina me je potisnila na novo pot

Moje ustaljeno življenje, plani za prihodnost, načrti so se sesuli kot hiška iz kart. Vse, kar mi je bilo poznano, je šlo. Ostala sem sama, preselila sem se nazaj k staršem, nisem videla poti naprej. Zdelo se mi je, da stojim na robu prepada in vsak dan sem razmišljala ali se vreči čez ali je kakšna pot nazaj. Poti naprej nisem videla in to mi je bilo najbolj grozno. Kaj sedaj? 

Pravijo, da ko je učenec pripravljen, pride učitelj.  Prav spomnim se trenutka, ko sem sedela doma pred hišo na pločniku in sem sama sebi z vso gotovostjo v mislih rekla: “Od danes naprej bo moje življenje 1000x boljše, kot je kdajkoli bilo!” Pojma nisem imela kakšno bo, samo vedela sem, da moram začeti delati spremembe. 

Našla sem si coacha, ki mi je odprl oči, vpisala sem se na tečaj NLP (neurolingvistično programiranje) in WOW, začelo se je prebujati. Prepoznala sem svoje omejitve in jih začela počasi odpravljati. Eno za drugo. Ogromno jih je bilo in še zmeraj najdem kakšno, skrito globoko v svoji notranjosti.

Priložnosti so se z mojo rastjo začele odpirati kot po tekočem traku. Začela sem predavati, šla na TA izobraževanje (transakcijska analiza), postala specializantka TA, se poglobila v delovanje uma, nadgradila meditacije z binauralnimi toni, ki resnično pomagajo in naredijo velikansko razliko. Opravila sem izobraževanje Transolution Business Practitioner. Kar naenkrat sem začela delati vse, kar sem si nekoč po tihem želela in nisem upala povedati na glas, saj sem verjela da nisem dovolj dobra. Ustanovila sem svoje podjetje in začela živeti od tega, kar sem rada počela. Mislim, da je to ultimativna zmaga. Svoje hobije, veselje spremeniti v služenje drugim in kot posledico izkusiti tudi finančno nagrado. 

Sami mi ne bi uspelo. Moji mentorji in ljudje od katerih se najraje učim so: Brendon Burchard, Lee Harris, dr. Zoran Milivojevič, Silvester Kmetič, Evan Carmichael, Carlos Oetsby, Marisa Peer in mnogi drugi, ki sem jih na svoji poti imela čast osebno srečati in delati z njimi ali preko ekranov in raznih tečajev.

Želim pomagati. Če je meni uspelo, bo tudi vam. 

Moje poslanstvo je, da z vami delim svoje znanje, da boste VI lepše živeli. Vse, kar sem se tekom let naučila, vam ponujam na zlatem pladnju. Vsi smo dovolj dobri in ko začnete to verjeti in sami sebi zaupati, se bodo tudi vam začela odpirati vrata, kot so se meni. Skupaj smo močnejši. 

Moje poslanstvo je pomagati vam, da odkrijete svojo vrednost

Da vam pričaram nasmeh na obraz, vam pomagam spoznati samega sebe, vam pomagati dobiti vpogled v situacije, ki vas begajo in vam pomagam na poti do boljšega življenja.

Lahko vam stojim ob strani, ko želite bolje spoznati sebe, narediti spremembo v življenju, če želite boljše partnerstvo, se imeti raje, se naučiti postalvjeti meje, spremeniti navade, popraviti nivo komuniciranja ali razrešiti kakšne osebnostne izzive, ki so pred vami.

Večinoma se držim tehnik Transakcijske analize, ki jih dopolnjujem s tehnikami NLP, TBP in ostalimi coaching strategijami, ki sem se jih tekom let naučila in preizkušeno delujejo.

Vsi nosimo s seboj svoje izzive, razočaranja, neizpolnjena pričakovanja. Ni zmeraj vse rožnato, je pa mnogo lažje, kadar lahko brez omejitev komunicirate z nekom, ki vas posluša in vas vodi tja, kamor želite priti.

Zmorete preseči prav vse težave, le odločiti se morate in iti naprej. Naredite tisti korak v neznano, otresite se strahu pred prihodnostjo in pogumno zakorakajte v nov dan. Prepričana sem, da vam je sedaj že popolnoma jasno, kako vam lahko pomagam. Držala vas bom za roko, da se boste počutili varno in obenem močno. Vem da zna to biti težko, posebej če ste do sedaj poskušali in ni uspelo. Jaz sem imela srečo, da sem se obdala z ljudmi, ki so me naučili kako iti naprej in sedaj ponujam svojo dlan – Vam.

Profesionalno se s svetovanjem, mentorstvom in coachingom ukvarjam od 2016 in najlepše mi je slišati, da moje metode pomagajo ljudem doseči to, kar si želijo.

Transakcijska analiza
Certifikat Tranakcijska analiza
Transolution business practitioner
Certifikat Transolution Business Practitioner
NLP certifikat
Certifikat NLP
Positive psychology
Certifikat Positive psychology
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel