• V košarici ni izdelkov.

Pomagajmo

Kadar pomagamo drugim, velikokrat sami sebi odgovorimo na vprašanja, ki nas težijo in uvidimo rešitve za naše izzive.

Dogaja se, da kadar se počutimo slabo, brezvoljno ali pademo v črno luknjo, da se želimo takrat izolirati od družbe in se osredotočiti na to, kar nas teži. Včasih resnično potrebujemo čas zase, da se soočimo sami s seboj in s svojimi demoni. Dostikrat je pa tako, da kadar smo sami s seboj, samo poglabljamo slabo počutje in to počutje vžigamo globoko v telo. Zapademo v konstantne občutke slabega počutja in ne znamo več ven.

Dobro je, da se družimo z ljudmi, jim posvečamo pozornost. Kadar pomagamo drugim, velikokrat najdemo odgovore na svoja lastna vprašanja in rešitve za svoje probleme. Z ljudmi se čutimo bolj povezane in se čutimo izpopolnjene, saj smo jim pomagali.
Kadar ponudimo svojo pomoč tistim, ki jo potrebujejo, vidimo, da nismo samo mi potrebni pomoči in iskanja navdiha. Opomnimo se, da smo na določen način močni in zmožni. Tudi, kadar nas želijo občutki speljati v črno luknjo, obstaja zmeraj nekdo, ki mu lahko s svojim znanjem in energijo pomagamo. Vsi se v življenju borimo s težavami, smo preobremenjeni in izkušamo težke občutke, vendar lahko zmeraj najdemo moč v tem, da pomagamo drugim.

V najboljšem primeru nam lahko da človek, ki mu pomagamo direkten nasvet za našo dilemo. Včasih že s tem, ko preusmerimo svoje misli, sami pridemo do rešitve. Mnogi znanstveniki in veliki izumitelji so ugotovili, da dobijo najboljše ideje in rešitve takrat, kadar delajo nekaj popolnoma drugega kot je ubadanje s problemom. Na primer med pomivanjem posode ali med sprehodom, klepetom s prijateljem.

Sebi in drugim bomo naredili izjemno uslugo kadar si bomo vzeli odmor od naših skrbi in pomagali komu, ki potrebuje našo pomoč.

Povzeto po Madison Taylor

 

0 responses on "Pomagajmo"

Leave a Message

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel