• V košarici ni izdelkov.

Pomoč

Brskanje po moji strani je enostavno…

Vsebine strani so optimizirane za mobilne naprave. Spletne strani so narejene na tehnologiji PWA (Progressive Web App), ki omogoča odlično uporabniško izkušnjo.

Spletne strani uporabljajo cache fist strategijo, kar pomeni, da lahko strani delno uporabljate tudi brez povezave do interneta. Če menite, da na strani niso prikazane najnovejše informacije ali najnovejša verzija aplikacije, zaprite vse zavihke v katerih je aplikacija oprta in jo naložite ponovno. Če v aplikaciji še zmeraj ni novih vsebin uporabite kombinacijo tipk ctrl + F5. Če še zmeraj niste uspešni lahko pobrišete piškotke in lokalno verzijo aplikacije v vašem brskalniku.

Mobilna aplikacija ima glavni meni na dnu strani, medtem ko pri brskanju z večjimi zasloni, za dostop do vsebin uporabite meni zgoraj. 

Tako boste lahko dostopali do člankov iz področja coachinga, psihoterapije, osebne rasti ter veliko drugih področij povezanih z zdravjem.

Če se še zmeraj ne znajdete (ali pa mi želite kar tako zastaviti vprašanje), uporabite kontaktni obrazec ali pa kontakne podatke, ki jih najdete na tej strani.

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel