• V košarici ni izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli v spletni aplikaciji petrakmetec.com. S spletno aplikacijo upravlja podjetje 3B Global LLC, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Za vse uporabnike veljajo v nadaljevanju navedeni splošni pogoji, ki jih je potrebno upoštevati. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo v UAE. V primeru, da se z navedenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno stran zapustite. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh petrakmetec.com kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče. Uporabnik je vsakdo, ki uporablja aplikacijo: petrakmetec.com. Podatki o ponudniku:

  • 3B Global LLC
  • Sharjah Media City, Sharjah, UAE
  • Kontakt: petra@petrakmetec.com
  • Kontaktni telefon: 041 371 831

Garancija

Ponudnik garantira dostopnost portala 24 ur na dan 365 dni v letu. Nedostopnost portala zaradi rednih vzdrževalnih del ali napak ne bo obsegala več kot 10% obratovalnega časa. Ponudnik ne garantira za nestopnost portala zaradi neposodbljene programske opreme ali drugih težav na uporabnikovi strani.

Omejitev odgovornosti

Podjetje 3B Global LLC se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost, točnost in popolnost podatkov, objavljenih na tej spletni strani. Prav tako si podjetje pridržuje pravico do spreminjanja vsebine spletne strani brez predhodnega obvestila. Čeprav se podjetje trudi zagotoviti natančne fotografije, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo nobenih lastnosti ali drugih garancij kvalitete vsebin, na katere se navezujejo.

Informiranje o storitvah

Podjetje 3B Global LLC se po najboljših močeh trudi zagotoviti kvalitetne in strokovne informacije o storitvah v ponudbi. Informacije na spletni strani petrakmetec.com niso zdravstveni nasveti ali kakršni koli nasveti s povezanega področja, vključujoč počutje, energijo, spanje ipd. Kupec se je dolžan sam informirati o učinkih ponujenih storitev in se v primeru dvoma posvetovati z usposobljeno osebo. 3B Global LLC ne prevzema nobene odgovornosti za uporabo ali apliciranje vsebin. 3B Global LLC prav tako ne jamči za verodostojnost in pravilnost podatkov zapisanih na spletnih straneh petrakmetec.com. Obiskovalec se je dolžan sam dodatno informirati o vsebinah.

Postopek registracije uporabnikov

Strani spletnega aplikacije petrakmetec.com so na voljo tako registriranim uporabnikom kot tudi anonimnim obiskovalcem spletnega portala. Vsak uporabnik pri brezplačni registraciji prejme svoje geslo. Vsak uporabnik zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom razpolagal izključno sam oz. njegov pooblaščenec.

Avtorska zaščita

Vsebine na spletni strani petrakmetec.com so last podjetja 3B Global LLC. Vsakršno kopiranje, uporaba, objava, distribucija spletnih vsebin oz. posameznih delov le-teh, je brez pisnega dovoljenja podjetja 3B Global LLC, prepovedano.

Pritožbe in spori

Za morebitne pritožbe je kupcu na voljo elektronski naslov info@petrakmetec.com. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V nasprotnem primeru bo reševanje sporov reševalo pristojno sodišče v UAE.

Pomoč in dodatna vprašanja

V primeru kakršnihkoli dodatnih informacij in vprašanj, ki se navezujejo na našo ponudbo ali uporabo spletne aplikacije, nam pišite na info@petrakmetec.com.

Varovanje osebnih podatkov

Sestavni del teh Splošnih pogojev poslovanje je tudi izjava o Varovanju osebnih podatkov.

Datum izdaje splošnih pogojev: 1. Maj 2021

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel