• V košarici ni izdelkov.

ratings 

6 mesečno poglobljeno delo na sebi

Šestmesečni intenziv je namenjen ženskam, ki želijo dolgoročne spremembe.

Program je personaliziran glede na potrebe posameznice.


V tem intenzivu se poglabljamo globoko v vzorce in blokade, ki jih nosite znotraj sebe. Po končanem programu boste sebe videle v popolnoma drugačni luči, polne osebne moči in zavedanja sebe ter svojih sposobnosti. 


Priporočam ga ženskam, ki pri sebi opažate vzorce, ki vam ne služijo ter bi jih želele spremeniti, vendar še niste našle prave formule. To so lahko vzorci v partnerstvu, v komunikaciji, težave v odnosih z drugimi ljudmi, sprememba navad (hujšanje, gibanje, zdrav način življenja)... 


Program je tudi izjemno priporočljiv ob grajenju svoje poslovne poti, saj imate ob sebi mentorico, ki vas podpira in energetsko varuje na vaši poti. 


Ljudje smo čudovita bitja, ki pa se premalo zavedamo pomena svojega notranjega sveta. Nič ne gre na silo, zato je potrebno ubrati počasnejšo pot ter si dati dovolj časa, da naredimo spremembe in tudi, da jih zasidramo za zmeraj.Dobivamo se 1x tedensko po 50 minut.

Bonus: - članstvo v spletni skupini za rast, ki je namenjena novostim in učenju za osebno rast in razvoj


Profile Photo
Petra Kmetec
5 5
155

Studens

About Instructor

Sem raziskovalka življenja. Neprestano se učim in prakticiram novo znanje v praksi. Vsak dan je nov začetek in moje poslanstvo je, da vam pomagam pognati tako močne korenine kot velika krila, da se premaknete tja, kamor želite iti. Profesionalno se s svetovanjem, mentorstvom in coachingom ukvarjam od 2016 in najlepše mi je slišati, da moje metode pomagajo ljudem doseči to, kar si želijo.

More Courses by Insturctor

Course Curriculum

Course Reviews

Course Access

6 months

Last Updated

29. septembra, 2022

Students Enrolled

Total Video Time

Posted by
Certification
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel