• V košarici ni izdelkov.

ratings 

Ljudje smo si različni in vsi niso empatični ali sočutni. Prepoznajte lastnosti ljudi, ki niso dobri za vas. V webinarju bomo obdelali štiri nevarne tipe osebnosti, zaradi katerih ponoči težje spimo ali so celo nevarni za naše duševno in celo telesno zdravje.

Tekom webinarja boste spoznali:

- Kateri so štiri tipi nevarnih osebnosti

- Največje napake, ki jih delamo ljudje, kadar smo v stiku s temi osebnostmi

- Strategije, ki vam pomagajo pri delu s temi osebnostmi


Vsi imamo v svojem življenju opravka s katerim izmed teh tipov osebnosti. Morda je to šef, partner, prijateljica ali soseda. 

Morda se niti ne zavedate, da je nekdo za vas škodljiv, se pa po pogovoru ali druženju z njo ali njim počutite majhne, izžete, prazne ali kot da naredite vse narobe. 


V webinarju bomo pogledali glavne karakteristike teh tipov osebnosti, da jih boste lahko prepoznali. Webinar bo potekal v živo preko Zooma.


Kdaj? Četrtek 7.4. ob 18h.

Cena: Brezplačen dogodek


Profile Photo
Petra Kmetec
5 5
104

Studens

About Instructor

Sem raziskovalka življenja. Neprestano se učim in prakticiram novo znanje v praksi. Vsak dan je nov začetek in moje poslanstvo je, da vam pomagam pognati tako močne korenine kot velika krila, da se premaknete tja, kamor želite iti. Profesionalno se s svetovanjem, mentorstvom in coachingom ukvarjam od 2016 in najlepše mi je slišati, da moje metode pomagajo ljudem doseči to, kar si želijo.

More Courses by Insturctor

Course Curriculum

Course Reviews

Course Access

1 hour, 15 minutes

Last Updated

19. maja, 2022

Students Enrolled

10010

Total Video Time

Posted by
Certification
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel