• V košarici ni izdelkov.

5

2

ratings 

Vsi na tem svetu smo vredni. Jaz, ti, vsi. Tečaj je namenjen vsem, ki se počutite brez glasu, brez moči, za vse ki vas je strah spregovoriti, se postaviti zase, postaviti drugim meje... Postanimo bolj samozavestni!

  Ta brezplačen tečaj je vstopna točka v poglobljen tečaj Vredna sem! Vem, da se je včasih težko odločiti za investicijo vase in zaradi tega sem se odločila, da vam omogočim vpogled v potek tečaja. Vredna sem uvodni tečaj vsebuje ogromno informacij, ki vam bodo pomagale videti sebe in druge v popolnoma  novi luči. Resnično vas vabim, da opravite naloge iz delovnega zvezka, kajti prava pot se začne šele, ko se zavestno lotimo delovanja. V posnetkih vidite kako potekajo Zoom srečanja. Na vsakem srečanju obdelamo še tekoče izzive udeleženk, česar pa v tem tečaju ni, ker so ti posnetki zasebne narave.
V tem mini tečaju vas čaka: Priročnik z vajami – v njem najdete vaje in teorijo, o kateri govorim v predavanjih Webinar Vredna sem - predavanje o vrednotah, o tem kako razširiti svojo cono udobja, katere prepovedi in zapovedi v nas vzbujajo samosabotažo in kako vse to razrešiti.   Najvišja oblika svobode je biti avtentičen Jaz. Brez notranjih prepovedi in zapovedi, ki vam krčijo cono udobja in ki vas omejujejo na poti do za vas idealnega življenja. Predavanje zaključimo z zelo pomembno vajo, ki vam pokaže kako lahko korak po korak pridete do idealne verzije sebe. Saj si to želite, kajne?
Profile Photo
Petra Kmetec
5 5
104

Studens

About Instructor

Sem raziskovalka življenja. Neprestano se učim in prakticiram novo znanje v praksi. Vsak dan je nov začetek in moje poslanstvo je, da vam pomagam pognati tako močne korenine kot velika krila, da se premaknete tja, kamor želite iti. Profesionalno se s svetovanjem, mentorstvom in coachingom ukvarjam od 2016 in najlepše mi je slišati, da moje metode pomagajo ljudem doseči to, kar si želijo.

More Courses by Insturctor

Course Curriculum

 • Vredna sem 01:35:00

Course Reviews

5

5
2 ratings
 • 5 stars2
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Odlično predavanje.

  5

  Že z ogledom brezplačnih uvodnih predavanj v tečaj Vredna sem, sem naredila prve premike in spremembe pri sebi. Svoje vedenje opazujem kot zunanji opazovalec in vidim kaj sem do zdaj avtomatično počela ter sedaj razmislim kaj pa resnično želim narediti in kako resnično želim reagirati. Ozaveščam določene vzorce in pri vsakodnevnih dogodkih poskušam ravnati drugače, da nisem nenehno na avtopilotu. Ker sem se začela bolj poslušati in opazovati, se tudi bolje počutim. Hvala Petra za tako odlično predavanje, ki je eye opener 🙂 LP, Janja

  1. Janja hvala <3

 2. Super

  5

  Dober vpogled v pravi tečaj. Komaj čakam, da se pravi tečaj začne!

Course Access

Unlimited Duration

Last Updated

13. februarja, 2022

Students Enrolled

42

Total Video Time

1 hour, 35 minutes

Posted by
Certification
Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel