• V košarici ni izdelkov.

Varovanje osebnih podatkov

Kdo smo

Naš spletni naslov je: https://www.petrakmetec.com. Več o nas si lahko preberete na strani O Petri Kmetec.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Registracija

Pri registraciji zbiramo le podatke, ki jih sami vpišete oziroma jih potrdite pri uporabi avtentitkacije s strani drugih ponudnikov (npr. Google, Facebook). Pri registraciji so posredovani podatki natačno določeni in vidni in jih morate eksplicitno potrditi. Drugih podatkov o vas ne zbiramo.

Komentarji in ocene

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentiranje, ter naslov IP-ja obiskovalca in uporabniški niz brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželenih sporočil (spam). Storitvi Gravatar se lahko zagotovi anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovano tudi hash), da lahko preverimo ali jo uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po potrditvi vašega komentarja je vaša slika profila prikazana javnosti v okviru vašega komentarja.

Mediji

Če nalagate slike na spletno mesto, se morate izogibati nalaganju slik z vgrajenimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in pridobivajo vse podatke o lokaciji iz slik na spletni strani.

Kontaktni obrazci

V kontaktnih obrazcih zbiramo podatke, ki so potrebni za učinkovito komuniciranje z vami. Zahtevana podatki so jasno označeni z * v vsakem obrazcu. Neobvezne podatke lahko vpišete poljubno in služijo le za lažje in učinkovitejše komuniciranje. Te podatke uporabljamo le za kontaktiranje v zvezi s tematiko poslano preko kontaktnega obrazca.

Piškotki

Spletna aplikacija uporablja minimalno količino piškotkov. Ob sprejetju obvestila o piškotkih bomo za vas nastavili piškote brez osebnih podatkov, ki bo brskalniku omogočal, da si vašo izbiro o sprejetju piškotkov zapomni. Piškotek velja eno leto. Ime piškotka je “CookieConsent”.

Spletna aplikacija uporablja storitev Google Analytics, ki na vaš računalnik shrani piškotke v skladu s splošnimi pogoji Google Analytics. Vsi podatki poslani Google Analytics so anonimizirani. Več o načinu kako Google lahko zbira in uporablja vaše podatke si preberite tukaj: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto. Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretji osebi in nadzirajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analitika

Zbiranje in analiza podatkov

Podatke o obisku in uporabi naše spletne aplikacije zbiramo s pomočjo Google Analytics.

S kom delimo vaše podatke

Vaših podatkov ne delimo z nikomer.

E-novice

Če ste se prijavili za naše novice, lahko prejmete e-poštna sporočila od nas. To vključuje, vendar ni omejeno na transakcijska e-poštna sporočila in tržna e-poštna sporočila. Pošiljamo le e-poštna sporočila na katera ste se izrecno ali implicitno prijavili (registracija, vpis itd.). Ob prijavi zberemo vaš e-poštni naslov, vaše ime (opcijsko), vaš trenutni IP-naslov in časovni žig prijave ter trenutni spletni naslov na katerem ste se prijavili. Naša e-poštna sporočila pošiljamo preko SMTP gostitelja mail.petrakmetec.com Ko prejmete e-pošto od nas, sledimo, če odprete e-poštno sporočilo v svojem e-poštnem odjemalcu, če kliknete povezavo v e-poštnem sporočilu in vaš trenutni IP-naslov.

Kako dolgo bomo zadržali vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobravamo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti. Za uporabnike, ki se prijavijo na naši spletni strani, lahko shranjujemo tudi osebne podatke. Če smo vaše osebne podatke shranili jih lahko vidite v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledujejo, urejajo ali izbrišejo svoje shranjene osebne podatke z izjemo uporabniškega imena. Skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in uredijo te podatke.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki

Če imate na tej spletni strani račun ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošljemo podatke

Vaših podatkov ne posredujemo nikomur.

Naš kontakt

Kontaktirate nas lahko preko podatkov objavljeni na strani Kontakt.

Dodatne informacije

Kako zaščitimo vaše podatke

Vaši podatki so zbrani na varnem strežniku v kriptirani bazi podatkov. Dostop je zaščiten z varnim ključem ter uporabniškim imenom in geslom.

Kakšne postopke uvedemo v primeru kršitev povezanih z vašimi osebnimi podatki

V kolikor ugotovimo karšno koli kršitev varovanja osebnih podatkov smo zavezani v roku treh dni obvestiti pristojne organe.

Splošni pogoji poslovanja

Del tega dokumenta so tudi Splošni pogoji poslovanja. Ob strinjanju s pogoji navedenimi v tem dokumentu (Varovanje osebnih podatkov) se strinjate tudi s Splošnimi pogoji poslovanja.

Dubai, 15 januar 2021

Template Design © VibeThemes. All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel